Basecare Workzone HealthTjek
Få tjekket jeres Workzone installation – og opnå ekstra høj performance

Basecare Workzone Healthtjek

Med et Workzone HealthTjek fra Basecare får I analyseret jeres installation i dybden. Når tjekket er lavet, står I med en helt aktuel performancemåling i hånden. Samtidig får I Basecares anbefalinger til installationen og optimering af licenser samt en status på procedurer og niveau for patching, sikkerhed og backup. Tjekket foregår hurtigt og smidigt og gennemføres på få dage.

Workzone HealthTjek hjælper jer med til enhver tid at kunne indfri kravene fra alle jeres interessenter – herunder brugere, som forventer høj tilgængelighed og korte svartider; myndigheder og ledelse, som stiller krav til sikkerheden; og softwareleverandører, der kræver svar om jeres licensering.

Jeres resultater af et Basecare Workzone HealthTjek:

 • Hurtig og præcis problemafdækning
  – så I kan tage aktion og løse problemer i installationen effektivt
 • Klar dokumentation
  – så I omgående kan svare på alle spørgsmål
 • Afgørende data om performance
  – så I kan forbedre og vedligeholde brugeroplevelsen
 • Anbefalinger til stærk performance på jeres Oracle platform
  – så I opnår tilfredse brugere

Sådan kommer du i gang med
Basecare Workzone HealthTjek

Første skridt er forberedelse

Vi aftaler scope for jeres Workzone HealthTjek, og I tildeler herefter jeres Basecare konsulent de nødvendige godkendelser og adgange

Så analyserer vi

Vi konfigurerer Basecare Discover™ til at opsamle performancedata for en måned. I får afdækket tilgængelighed og svartider, f.eks. når brugere åbner og lukker dokumenter eller foretager fuldtekstsøgninger.

Og I får dokumentation og anbefalinger

Vi afrapporterer analysen til jer ved et møde. I modtager samtidig dokumentation for Workzone installationens svartider samt anbefalinger til forbedringer på jeres platform.

Vælg mellem engangstjek og permanent overvågning

I kan nøjes med at købe et engangstjek eller bestille permanent overvågning hos
Basecare, så I får anbefalinger til Workzone/Oracle driften hver måned, 24/7 målinger på svartider og et specialistteam klar til at hjælpe.

Kontakt
close slider