Basecare Oracle Healthtjek
Få et sundhedstjek af jeres Oracle installation – og opnå høj performance og sikkerhed

Basecare Oracle Healthtjek

Med et Basecare Oracle HealthTjek får I analyseret jeres Oracle installation i
dybden. Når tjekket er lavet, står I med en samlet vurdering af installationen og en måling af svartider over en måned. Samtidig får I Basecares anbefalinger til at optimere installationen og jeres licenser samt en status på procedurer og niveau for patching, sikkerhed og backup. Tjekket foregår hurtigt og smidigt og gennemføres på få dage.

Basecare Oracle HealthTjek hjælper jer med til enhver tid at kunne indfri kravene fra alle jeres interessenter – herunder brugere, som forventer høj tilgængelighed og korte svartider; myndigheder og ledelse, som stiller krav til sikkerheden; og softwareleverandører, der kræver svar om jeres licensering.

Jeres resultater af et Basecare Oracle HealthTjek:

 • Hurtig og præcis problemafdækning
  – så I kan tage aktion og løse problemer i installationen effektivt
 • Klar dokumentation
  – så I omgående kan svare på alle spørgsmål
 • Afgørende data om performance
  – så I kan forbedre og vedligeholde brugeroplevelsen
 • Anbefalinger til stærk performance på jeres Oracle platform
  – så I opnår tilfredse brugere

Sådan kommer du i gang med
Basecare Oracle HealthTjek

Første skridt er forberedelse

Vi aftaler scope for jeres Oracle HealthTjek, og I tildeler herefter jeres Basecare konsulent de nødvendige godkendelser og adgange

Så analyserer vi

Vi konfigurerer Basecare Discover™ til at opsamle performancedata for en måned. I får afdækket tilgængelighed og svartider, f.eks. når brugere åbner og lukker dokumenter eller foretager fuldtekstsøgninger.

Og I får dokumentation og anbefalinger

Vi afrapporterer analysen til jer ved et møde. I modtager samtidig dokumentation for Oracle installationen samt anbefalinger til forbedringer på jeres platform.

Vælg mellem engangstjek og permanent overvågning

I kan nøjes med at købe et engangstjek eller bestille permanent overvågning hos Basecare, så I får anbefalinger til Oracle driften hver måned. Basecare kan endvidere implementere de anbefalede ændringer for jer.

Kontakt
close slider