Let byrden
lad Basecare klare alarmer og vedligehold

Service

Vil I gerne sikre en stabil Oracle platform og optimale svartider med mindst mulig brug af interne ressourcer? Så er et Basecare Discover™ Service abonnement løsningen for jer. I får herved frigivet interne ressourcer og slipper for at have egne Oracle specialister på alle områder.

Med dette serviceabonnement tager Basecares eksperter hånd om jeres alarmer, udfører det nødvendige vedligehold og giver løbende anbefalinger til forbedringer på systemet.

I har mulighed for at inkludere ekstra services i abonnementet f.eks.:

  • Oracle HealthTjek Læs mere (PDF)
  • Workzone HealthTjek Læs mere (PDF)
  • Performancetuning
  • Løbende installation af sikkerhedspatches
  • Opgraderinger
  • Regelmæssig test af backup- og recoveryscenarier

Ved at lade Basecare varetage de forskellige opgaver kan I sikre, at jeres systemer altid er opdaterede, at I bliver mindre sårbare for f.eks. hackerangreb, og at jeres Oracle licensering bliver overvåget, så I altid har korrekte licenser og undgår ubehagelige overraskelser på licensbudgettet.

Basecares Oracle-rådgivning har således omfattet en lang række teoretiske og praktiske opgaver inden for både hardware og software. Derudover har Basecares omfattende viden om arkitektur, samt deres tekniske koordinering af aktiviteterne mellem de mange forskellige it-firmaer i projektet været en uvurderlig hjælp. Og alle opgaverne er blevet løst med særdeles tilfredsstillende resultater.

Jan Bo JensenLBE Informatik

Vi kan nu måle oppetiderne ”live” hvilket sammen med fejlmeldingerne og overvågning af svartiderne har gjort, at vi kan gribe ind langt tidligere, fordi vi kan se præcist hvor der er fejl og lange svartider. Det har givet os højere oppetider.

Christopher Buttenschøn
Christopher ButtenschønMiljøstyrelsen
Kontakt
close slider