Basecare Cloud POC
Få overblik over jeres muligheder ved at flytte databaser og applikationer i skyen

Basecare Cloud POC

Det kan være vanskeligt at gennemskue, hvad det betyder at flytte en database eller applikation i skyen. Med Basecare Cloud PoC (Proof of Concept) kommer I sikkert gennem processen og får afdækket jeres muligheder i skyen ud fra jeres specifikke behov.

Når I har gennemført processen, har I en baseline for performance, sikkerhed og tilgængelighed fra jeres eksisterende løsning samt en anbefaling til fremtidig Cloud løsning og en overordnet migreringsplan.

I kan vælge Basecare Cloud PoC som en engangsydelse, eller I kan benytte over- vågningsløsningen Basecare DiscoverTM, så I hele tiden kender kapacitetsbehov og performance på systemet – uanset om det er on-premise eller i skyen.

Med Basecare Cloud PoC får I svar

Basecare Cloud PoC giver jer et klart grundlag at træffe beslutninger på, og I får svar på spørgsmål som:

  • Hvilken performance kan vi opnå i skyen?
  • Hvor stor fleksibilitet har vi brug for?
  • Hvordan håndterer vi løsningen i skyen?
  • Hvilke omkostninger og besparelser skal vi forvente?

Sådan kommer du i gang med
Basecare Cloud PoC

Første skridt er forberedelse

Vi starter med at holde en workshop med jer. Her aftaler vi scope for PoC, og der indsamles information om den nuværende infrastruktur og forventningerne til fremtidig Cloud infrastruktur.

Så analyserer vi

Vi konfigurerer Basecare DiscoverTM og afvikler et antal scripts for at opnå en baseline for det eksisterende system.

Og I får dokumentation og anbefalinger

Vi afrapporterer resultaterne til jer ved et møde. I modtager samtidig en anbefaling til fremtidig Cloud infrastruktur, migreringsplan og cost/benefit analyse.

Vi hjælper med migrering og vedligehold

Basecare kan være projektleder og udførende på jeres migrering til skyen og kan varetage det efterfølgende vedligehold af jeres database og Cloud infrastruktur.

Kontakt
close slider