Kom i mål med systemændringer
træk på Basecares specialistviden

Rådgivning

Står I over for større ændringer i jeres systemer, som har stor betydning for forretningen? Og kræver det specialviden, ekstra ressourcer eller nye øjne på arkitektur og infrastruktur? Så tilbyder Basecare et team af højt specialiserede Oracle konsulenter, som kan rådgive jer om arkitektur, konsolidering og licensoptimering.

I kan også bestille et årligt Basecare Licenstjek, så I opnår korrekt licensering og mulighed for at optimere jeres samlede licenspakke. Læs mere (PDF)

Overvejer I at flytte databaser og applikationer i skyen, kan vi hjælpe med Basecare Cloud PoC. Det giver jer et solidt grundlag til at træffe beslutninger om Cloud-løsninger ud fra. Læs mere (PDF)

Basecare er Oracle Gold Partner, og vi uddanner og certificerer løbende vores medarbejdere.  Det betyder, at vi har et dybt og opdateret kendskab til muligheder og løsninger i jeres Oracle installationen.

Med Basecare ved jeres side kommer I rigtigt fra start og godt i mål.

Download

Download pdf filer via links nedenfor.

Basecare Licenstjek
Basecare Cloud POC
Migrering til Oracle Cloud

Igennem vores samarbejde har Basecare bevist sig som en både pålidelig og professionel samarbejdspartner. De er på, når vi har behov, 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Martin Trenter
Martin TrenterSOS International

Til de kunder, der ikke selv ønsker at varetage driften og opbygge Oracle-ekspertise, kan vi med Basecare-partnerskabet tilbyde vores kunder flere ydelser, herunder professionel driftsstøtte til Oracle-miljøet.

Henrik FedderKMD Workzone
Kontakt
close slider