Sov trygt om natten
overlad kritiske situationer til Basecare

On Call

Er det vanskeligt at være parat til kritiske svigt i systemerne 24/7 med jeres faste medarbejdere og kompetencer? Er medarbejderne trætte af at skulle stå stand-by i forhold til at håndtere situationer om aftenen, i weekender og på helligdage? Med et Basecare Discover™ On Call abonnement slipper I for selv at håndtere nedbrud, datatab eller svigtende performance – for så har I Basecare til at sikre, at systemerne kommer hurtigt tilbage i stabil drift.

Vi installerer Basecare Discover™ overvågning hos jer, reagerer på relevante alarmer, udbedrer fejl og tager hånd om vedligehold. Derudover får I med dette abonnement et effektivt beredskab med specialister fra Basecare, der sidder parat til at klare kritiske situationer i jeres systemer. Det giver stor tryghed, og I kan sove roligt om natten uden at bekymre jer om systemets stabilitet.

Basecare kan være On Call for jer hver dag året rundt eller i en afgrænset periode – alt efter jeres behov og ønsker.

Basecares Oracle-rådgivning har således omfattet en lang række teoretiske og praktiske opgaver inden for både hardware og software. Derudover har Basecares omfattende viden om arkitektur, samt deres tekniske koordinering af aktiviteterne mellem de mange forskellige it-firmaer i projektet været en uvurderlig hjælp. Og alle opgaverne er blevet løst med særdeles tilfredsstillende resultater.

Jan Bo JensenLBE Informatik

Vi kan nu måle oppetiderne ”live” hvilket sammen med fejlmeldingerne og overvågning af svartiderne har gjort, at vi kan gribe ind langt tidligere, fordi vi kan se præcist hvor der er fejl og lange svartider. Det har givet os højere oppetider.

Christopher Buttenschøn
Christopher ButtenschønMiljøstyrelsen
Kontakt
close slider