Jeres Oracle specialist
til det planlagte og det akutte behov

Kort om vores team :

  • 10 medarbejdere med solid erfaring
  • Spidskompetencer indenfor alle Oracles platforme
  • Alle specialister er certificeret på deres område
  • Vores høje fastholdelse af medarbejdere bunder i et godt arbejdsmiljø

Kort om virksomheden :

  • Etableret i 2005
  • Oracle Gold Partner
  • Børsen Gazelle i 2016
  • Økonomisk sund og solid virksomhed

Ud over abonnementsløsninger og akut hjælp kan I hos Basecare købe rådgivning om blandt andet arkitektur, installation, opgradering, migrering til Cloud, optimering af licensering eller en generel analyse af platformens sundhedstilstand.

Basecare blev etableret i 2005 med fokus på Oracle baserede løsninger og er i dag Oracle Gold Partner. Vi servicerer både private og offentlige virksomheder og står også klar til at hjælpe jer.

LEDELSEN I BASECARE

Christian Skytt

Adm. direktør, Partner

Christian har mere end 15 års ledelseserfaring fra større både danske og internationale selskaber.

Christians erfaring spænder bredt inden for rådgivning, implementering og salg af CRM, BI, Data Warehouse løsninger.

Christians teoretiske grundlag er funderet på henholdsvis en HA og en HD fra CBS. Christian tiltrådte som administrerende direktør i 2016 og har ud over det daglige ledelsesansvar overordnet ansvar for markedsføring, partnere og forretningsudvikling.

Andreas P. Tønnesen

Teknisk direktør, Partner

Andreas er hovedarkitekten bag Basecare Discover™ løsningen, og med sin omfattende driftserfaring og viden om Oracles software er Andreas også chefarkitekt, trouble shooter og quality manager på komplekse udviklings- og driftsopgaver. Andreas har været i Basecare siden etableringen i 2005 og har det overordnede ansvar for teknologi og leverancer.

Andreas er uddannet akademiingeniør ved DTU og har mere end ti års erfaring med installation, opsætning, udvikling, administration og overvågning af Oracle databaser og produkter.

Carsten B. Iversen

Salgsdirektør, Partner

Carsten har mere end 15 års erfaring med at rådgive kunder og levere løsninger med Business Intelligence og Data Warehouse. Carstens teoretiske grundlag tager udgangspunkt i datamatik og en uddannelse fra Mærsk IT Developer College samt erfaring fra mange år i branchen.

Carsten tiltrådte som salgsdirektør i Basecare i 2017 og har det overordnede ansvar for salg og relationer med nye og eksisterende kunder.

Kontakt
close slider