Cloudbaseret overvågning på abonnement
så kender I omkostningerne

Kontakt os for at høre mere om Overvågning

Overvågning

Basecare Discover™ er en sikker og enkel måde at opnå en effektiv overvågning af jeres Oracle systemer og applikationer – døgnet rundt. Med et Basecare Discover™ Basic abonnement håndterer I selv alarmer, udbedrer fejl og varetager selv vedligehold, men I får en sublim overvågningsløsning, som hjælper jer med at overvåge og få overblik.

I kan efter behov opgradere løsningen til et Basecare Discover™ Service abonnement eller Basecare Discover™ On Call abonnement.

I kan også installere et KMD Workzone Plugin, som gør det muligt også at overvåge jeres KMD Workzone installation.

Sådan foregår overvågningen

Vi konfigurerer en Basecare Discover™ enhed hos jer, som giver sikker adgang til online overvågning af jeres databaser, operativsystemer, applikationer, web services med videre. Når hændelser sker, og fastsatte grænseværdier overskrides, udsender Basecare Discover™ en alarm via mail eller SMS. Basecare Discover™ inkluderer et online dashboard, hvor I kan følge status, kapacitetsudnyttelse, svartider og tilgængelighed på jeres systemer.

Basecare Discover™ kan sættes i drift hos jer på få timer, og etablering af Basecare Discover™ kræver ingen agenter i produktionsmiljøet. Parametre og grænseværdier er sat op og bygger på best practice samt mange års driftserfaring.

Igennem vores samarbejde har Basecare bevist sig som en både pålidelig og professionel samarbejdspartner. De er på, når vi har behov, 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Martin Trenter
Martin TrenterSOS International

Til de kunder, der ikke selv ønsker at varetage driften og opbygge Oracle-ekspertise, kan vi med Basecare-partnerskabet tilbyde vores kunder flere ydelser, herunder professionel driftsstøtte til Oracle-miljøet.

Henrik FedderKMD Workzone
Kontakt
close slider