Basecare er blevet en del af Sysco

Basecare er blevet en del af Sysco. Dermed bliver vi samlet set den største Oracle partner i Norden. Vi er dermed mere end 200 Oracle specialister med tilsammen mere end 250 certificeringer, hvor flere er anerkendte som topspecialister såkaldt Oracle ACE’s.

Sysco er desuden en af de største partnere når det gælder formidling af licenser og rådgivning om Oracle engineered systems og [email protected] løsninger.

Vi kan dermed tilbyde spidskompetencer og erfaring i hele værdikæden, herunder drift, udvikling og implementering af hele Oracle’s teknologiportefølje, samt rådgivning hvilken løsning og teknologi der bedst passer til den aktuelle situation.

Basecare forsætter som en selvstændig enhed med egen ledelse og lokale spidskompetencer. Det gør vi for at fastholde og udvikle de gode relationer vi har med jer som er vores kunder allerede.

Basecare vil fortsat tilbyde kompetencer omkring managed services, ikke mindst med fokus på Oracle Cloud, hvor vi er helt unikke på det nordiske marked. Desuden vil vi udvikle vores konsulentfunktion yderligere, så vi lokalt i endnu højere grad kan tilbyde tung erfaring med udvikling og implementering af datawarehouse, business intelligence og analytics.

Vi ser især et stærkt værdifællesskab med Sysco, hvor certificering og dyb erfaring hos konsulenterne går hånd i hånd med effektive løsninger til håndtering af Oracle teknologi, bland andet vores stærke managed services platform Basecare Discover der alt sammen sikrer det optimale udbytte af investeringer i Oracle’s teknologi.

Foto: Christoffer Lund-Hansen