Dansk version
English version
Basecare     -     Lautruphøj 1-3     -     DK-2750 Ballerup     -     Tel. +45 70 27 05 52     -     info@basecare.dk
Til forsiden
 
Til forsiden
Printvenlig side
Sitemap
Log ind

Vores partnere

Partnere
- konsulentydelser

Partnere
- driftsstøtte

Partnere
- overvågning

Basecares standardovervågning anvendes primært af partnere der selv har kompetencen til at levere driftsstøtte baseret på de alarmer der modtages fra den automatiserede overvågning.

Med vores partnere inden for applikationsovervågning tilpasser vi vores standardovervågning til partnerens forretningskritiske applikation. Herved kan partneren levere en markant bedre ydelse og i tillæg kan partneren levere Basecares Oracle driftsstøtte til de af deres kunder der måtte ønske det.

Læs mere her

Et partnerskab inden for konsulentydelser medfører at partneren kan tilbyde Oracle-kompetencer, enten for at komplementere egen kompetenceprofil med Oracle, eller tilføre en Oracle spidskompetence i et større projekt.

Et partnerskab med Basecare sikrer partneren adgang til en bred vifte af spidskompetencer.

Læs mere her

Partnere inden for driftsstøtte er ofte hosting-selskaber der ikke selv ønsker at opbygge Oracle driftsekspertisen, eller ikke ønsker at anvende den interne ekspertise på driften.

Et partnerskab med Basecare sikrer partneren en professionel Oracledrift, og derudover muligheden for at kunne tilbyde kunderne multisourcing i form af lokal driftsstøtte.
Læs mere her

Eksempel på partnere

Eksempel på partnere

Eksempel på partnere

Jaynet
CMS med søgemaskineoptimering og ehandel