Dansk version
English version
Basecare     -     Lautruphøj 1-3     -     DK-2750 Ballerup     -     Tel. +45 70 27 05 52     -     info@basecare.dk
Til forsiden
 
Til forsiden
Printvenlig side
Sitemap
Log ind

Vores Oracle konsulenter er eksperter i Weblogic, APEX og Exadata


Oracle databaser kræver kompetence
Mange firmaer med Oracle-systemer mangler på et eller andet tidspunkt spidskompetencerne til at løse et specifikt problem.

Andre firmaer ønsker ikke at binde egne ressourcer til mindre opgaver eller ønsker i en kort periode flere ressourcer tilført et projekt på grund af tidspres.


Speciale i Oracle drift og udvikling

Basecare har en bred erfaring i at levere Oracle konsulentydelser inden for både drift og udvikling. Vores konsulenter har mange års erfaring med en lang række af Oracles teknologier. Specielt inden for forretningskritiske systemer, hvor krav om høj oppetid og ditto ydeevne er almen praksis.

På grund af vores både brede og dybe kompetenceprofil benytter flere virksomheder os som problemløsere. Desuden fungerer vi som QA og i mentorfunktioner for at styrke virksomhedernes interne kompetencer. 

Endnu et område, hvor vi besidder specialviden, er inden for Oracle license compliance, hvor vi hjælper kunden med at sikre, at reglerne for benyttelse af den anvendte software overholdes.


Erfaring gør forskellen!

Vi har igennem mere end ti år deltaget i løsningen af en række mangeartede problemstillinger i Oracles verden, og det har givet vores konsulenter en bred og eftertragtet viden. Derudover har vi et solidt netværk af eksterne konsulenter, som vi kan trække på for at fuldende en ønsket ressource eller kompetenceprofil.

Adskillige førende it-virksomheder, blandt andet diverse outsourcing-leverandører og flere af landets største Oracle-huse, benytter Basecare som ekspertrådgiver.

Få mere information om vores Oracle konsulenter
Flere internationale virksomheder bruger Basecares konsulenter.

 Konsulentydelser

Fleksible spidskompetencer

Driftsoptimering

Udvikling

Rådgivning

"High availability"

"High performance"

QA og mentor


CMS med søgemaskineoptimering og ehandel