Dansk version
English version
Basecare     -     Lautruphøj 1-3     -     DK-2750 Ballerup     -     Tel. +45 70 27 05 52     -     info@basecare.dk
Til forsiden
 
Til forsiden
Printvenlig side
Sitemap
Log ind

Systemovervågning behøver ikke at være kompliceret


Traditionel overvågning - dyr og utilstrækkelig

Traditionel overvågning bliver mere og mere kompleks og ressourcekrævende. Enten er den meget dyr i både indkøb, implementering og vedligehold, eller også er den baseret på "freeware" der kræver betydelige interne ressourcer og kompetencer, både på kort og langt sigt.

Samtidig bliver overvågning bliver mere og mere forretningskritisk, da nedetid ikke bliver tolereret, hverken på interne eller eksterne IT systemer.

Da samtidig kvalificerede ressourcer er knappe, vælger flere og flere virksomheder en partner til overvågning og drift/vedligehold for derved at kunne fokusere ressourcerne på eget forretningsområde.

Intelligent overvågning som en service
Med overvågningsløsningen Basecare Discover™ sørger vi for, at den grundlæggende overvågning fungerer. Overvågningen er fuldautomatisk og sikrer derved en 24/7 overvågning.

Derudover er alle alarmer kvalificerede, så kunden undgår unødvendige statusmeldinger. Kunden vælger selv, hvem der skal reagere på de eventuelle alarmer der måtte komme.

Målgruppen er den IT afdeling der selv besidder kompetencen til at foretage det mest almindelige vedligehold, men Basecares driftsstøtte kan leveres som en overbygning hvis kunden ikke selv ønsker at bruge ressourcer på driften.

Overvågningen kan udvides med et Business Intelligence modul der tillader vore kunder at fokusere knivskarpt på den vigtigste Management & Service Level information. Med fokus på de nøgleområder, der har størst betydning for en optimal IT-drift, er BI-modulet et uhyre stærkt og brugervenligt værktøj til at dokumentere driften, uanset om denne varetages af virksomheden selv eller er outsourcet.

Basecare Discover™ kan derudover nemt udvides med applikationsovervågning hvorved en stærkt forøget tilgængelighed opnås.

Overvågning uden besvær til en lavere omkostning
Basecare er specialiseret i overvågning, og vi kan tilpasse vores overvågning til både kundens omgivelser og eventuelle egenudviklede applikationer. Med en Basecare Discover™ overvågningsløsning opnås både en forøget oppetid, en reduceret omkostning og mulighed for bedre kapacitetsplanlægning.

Kontakt os for mere information.
Basecare Discover™ leverer en hurtig, præcis og ofte proaktiv alarmering.

 

Basecare Discover™ Overvågning

Fuldautomatisk 24/7 overvågning

Kun relevante alarmer - sendes via e-mail og SMS

”Plug and Play” – installeres på få timer og er i drift med det samme

Ingen installation af software på virksomhedens systemer

Minimalt overhead

Nem tilpasning til et eventuelt eksisterende servicedesk / overvågningssystem

Fleksibel og økonomisk abonnementsform

CMS med søgemaskineoptimering og ehandel